Kapcsolat

Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton! Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kérj visszahívást.

Kapcsolat

Tedd meg az első lépést a sikerhez vezető úton! Vedd fel velem a kapcsolatot vagy kérj visszahívást.
Beke Kitti Weboldal Keszites Noi Vallalkozoknak Kapcsolat 3
Jó itt látni! : )
Jó úton vagy, hogy elérd a céljaidat.
Ha szeretnél egy weboldalt vagy ha még nem tudod, pontosan mit szeretnél, esetleg kérdésed lenne, töltsd ki a lenti űrlapot.

3 munkanapon belül minden üzenetre válaszolok. Ha a konzultációs hívásra szeretnél időpontot, azt is egyeztetjük.

Egyéb megkereséssel kapcsolatban a hello@bekekitti.hu email címre tudsz nekem írni.

Talán felmerült benned...

Az 50% előleggel biztosítod be a helyed és ebből látom, hogy valóban profi weboldalt szeretnél és komolyan veszed a munkámat. 

Másrészt a költségek egy részét nekem is mindenképpen ki kell fizetnem, a tényleges munka megkezdése előtt. 

A megrendelés után küldök egy előlegbekérőt, ami a teljes megbízási összeg 50%-a. Ezt átutalással tudod rendezni. Amint ez az összeg megérkezik a számlámra, kezdem a munkát.

A fennmaradó 50%-ot csak akkor kell kifizetned, amikor a weboldalt és funkcióit véglegesítettem és részedről is elfogadásra került. Ha az összeget kifizetted, az oldalt átköltöztetem a végleges helyére és élesítem.

Ha még nincs, akkor neked kell beszerezned a tárhelyet és a domaint, de erre ráérsz az utolsó fázisban. Ne aggódj, segíteni fogok benne, de ha rendeltél már bármit az interneten, akkor ez is menni fog.

A tárhelyhez a sybell.hu-nál ajándékba kapod a domaint, és nagyjából bruttó 18.000 forintos éves díjra kell számítanod. A díj függ attól, hogy milyen weboldalt szeretnél, egy webshopnak például nem lesz elegendő egy picike tárhelycsomag.

A prémium kiegészítők díját az első évben én állom. A második évtől ezek éves díja $49.

Az e-mail küldő szoftver 1000 feliratkozóig és havi 12.000 db email küldésig ingyenes, efölött havonta $15.

Az én tárhelyszolgáltatóm a sybell.hu, amivel maximálisan meg vagyok elégedve, és másoknak is ezt szoktam ajánlani. Az itt lévő oldalaim gyorsak, biztonságosak és könnyen kezelhetők.

Természetesen ha neked hasonlóan megbízható szolgáltatód van, nem muszáj költöztetni az oldalt. Ez minden esetben egyedileg lesz mérlegelve (hol van a tárhelyed, mekkora csomagban vagy, van-e cpanel kezelőfelület).

A megbízási szerződést a megrendelés után átküldöm, ezt átnézed és megbeszéljük. Ha részedről elfogadható, akkor postázom neked aláírva.

Ezt mindig az aktuális munkáim döntik el. Nagyjából 1-2 hónappal előre érdemes lefoglalnod a helyedet.

Amennyiben valamennyit várnod kell, hidd el, olyan sok mindent kell eldöntened, és annyi házit kapsz, hogy jól fog jönni az a plusz idő. 

A technikai SEO beállítások elősegítik, hogy az oldal a találati listában előrébb kerüljön, de ehhez megfelelő tartalomra is szükség van.

Ha látogatód számára rengeteg értékes, kellő hosszúságú blogbejegyzést raksz ki + a posztokhoz SEO szakembert veszel igénybe, aki elvégzi a kulcsszókutatást, és segít megírni a cikkeket, abban az esetben is 3-6 hónap múlva fogsz tényleges eredményeket látni.

Nem kell aggódnod, a tartalomfeltöltést a WordPressben könnyen meg fogod tudni oldani. Nem nehezebb a használata, mint a facebook vagy instagram.

Ráadásul az oldal átadása után kapni fogsz egy gyorstalpalót, utána pedig az összes szükséges lépést egy zárt felületre belépve bármikor meg tudod nézni.

Ha ezekkel nem szeretnél bajlódni, válaszd a havidíjas szolgáltatást, amiben ezek mind benne vannak.

Van lehetőséged arra is, hogy havidíjas szolgáltatásként ezeket a teendőket elvégezzem helyetted. Nem kell azon aggódnod, nehogy tönkretegyél valamit az újonnan megépített oldaladon.

Ha a havidíjas szolgáltatást is megrendelted, akkor gondoskodom a hiba kijavításáról.

Egyéb esetben a hibától függően adok árajánlatot a kijavításra.

A teljesítési határidő 6-10 hét, attól függően, hogy milyen igényeid vannak a funkciókat illetően, illetve te biztosítod-e a képeket és a szövegezést.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig küldöm a részleteket.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig küldöm a részleteket.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig küldöm a részleteket.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.