kitti 2022 068 min

Beke Kitti vagyok

Szolgáltatás alapú, inspiráló női
vállalkozóknak segítek kimaxolni a szakértői státuszukat a weboldaluk segítségével, és versenyelőnyt kovácsolni a személyiségükből.⁣⁣⁣ Katt ide, ha szeretnél jobban megismerni.

A leghasznosabb olvasnivalók:

subscribe min

Ingyenes videó

Hogyan tűnj szakértőnek a weboldaladon 3 lépésben?

10 ok, miért leszek szimpatikus (vagy nem)

Rengeteg weboldal készítő van a piacon, így elhiszem, hogy nehéz a választás. Ráadásul nagy összegű befektetésről beszélünk, ami a vállalkozásodat érinti. Pontosan emiatt úgy gondolom, ez egy bizalmi munka és elengedhetetlen a szimpátia és a bizalom (mindkét irányban).

Hoztam ezért 10 okot, amiért velem dolgozz. Illetve fordítva is igaz: ha bármelyik pontban azt érzed, nem vagyok szimpatikus, akkor örültem, hogy itt voltál, de nem egymást keressük.

1. Több vagyok, mint egy weboldal készítő

Kicsit más vagyok, mint a legtöbb weboldalkészítő.

  • Nem mondom, hogy “Küldd el a főoldal szövegét”, mert tudom, hogy az összes hajad szála égnek állna. Helyette kidolgoztam egy rendszert, amivel a te stílusodban adjuk át a sztoridat, ügyfélvonzó marketing fókusszal.
  • Nálam nemcsak ‘szép’ és ‘modern’ weboldalt kapsz, hanem egyedi, az üzleti céljaidra és a célközönségedre optimalizált értékesítési rendszert. Megoldásokat árulok, nem csini designt.
  • Végig fogom a kezed és kiemelt figyelmet fordítok az edukációra. Akkor érhetjük el a legjobb eredményeket, ha megérted, mit miért csinálunk. Légy nyugodtan a “laikus ügyfél”, ez teljesen rendben van. Én majd megtanítalak minden szükségesre.
  • Csapatmunkának fogom fel a projektet. Te a saját bizniszedhez értesz, én pedig az enyémhez. Ha a kettőt összerakjuk, azzal nemcsak jobb lesz az eredmény, de számodra is nagyobb élmény a közös munka.

Nem weboldalt kapsz tőlem, hanem egy új, lecsiszolt vállalkozást, átgondolt és optimalizált rendszerekkel és értékesítési folyamattal. 

Kapcsolódó cikk:

Hogyan lesz eredményes szöveged? Szövegírási folyamatom 3 alappillére

Hogyan lesz a szöveg egyszerre a tiéd, a célközönségedet megszólító és marketing fókuszú? Így zajlik nálam a szövegírás, veled EGYÜTT
Elolvasom

2. Nem követem vakon az ötleteidet

Tisztázzuk rögtön az elején: nem feladat végrehajtó vagyok, akinek megmondod, mit csináljon, hanem szakember vagyok, aki megoldást ad a problémáidra és értelmezni képes a “tüneteidet”. A ‘szakember’ egyben azt is jelenti, hogy hidd el, jobban értek hozzá, mint te. Másként nem nézelődnél éppen itt, az én oldalamon. Együtt alkotjuk a legjobb kombinációt, de csak úgy, ha mindenki marad a saját térfelén. Ha azt gondolod, te jobban tudod, akkor nem is vesztegetem tovább az idődet.

Én nem az elmondásaid alapján építek weboldalt, nem a kedvenc színedre alapozom az arculatot és nem a saját szövegeidet használom, hanem ezeket figyelembe véve, de a célközönségedre és az üzleti célokra fókuszálva tervezem meg a honlapod minden elemét stratégikusan.

Kapcsolódó cikk:

Mire figyelj árajánlatkéréskor, hogy ne szálljanak el az árak és elkerüld a rejtett költségeket?

Segítek, hogyan legyen csalódás helyett eredményes az együttműködés és megtaláld a neked való weboldal készítőt.
Elolvasom

3. Nem ügyfélként, hanem emberként foglalkozom veled

Folyamatosan érzed majd, hogy nem dollárjelként tekintek rád, hanem egyenrangú csapattársként, partnerként. Együtt érhetjük el a legjobb eredményeket. Az ingyenes konzultáció alkalmával már érezni fogod, hogy mit jelent nálam, ha lelkesít egy projekt. Utána pedig láthatod majd, mennyire ragyog az arcom, amikor végre megmutathatom a projekt mérföldköveit a zoom meetingeken.

Nagy hangsúlyt fektetek a személyes kontaktra, ezért nem csak átdobom az elkészült részek linkjét, hanem együtt tartunk kupaktanácsot a zoom meetingek alkalmával. Így azonnali visszajelzést kaphatok, a legelső benyomásodat a láttotakról és hallottakról, és azonnal tudok reagálni is. Fontos számomra a visszajelzésed, hiszen rád, a vállalkozásodra szeretném szabni az oldalt, és a szakmádat is jobban ismered, mint én.

A meetingek ezen kívül azt a célt is szolgálják, hogy átadjam a logikámat és megértsd az egyes marketing vagy design döntések mögött lévő megfontolásokat.

Fontosnak tartom, hogy ne csak megéld, hanem értsd is a weboldal készítést azon a szinten, ami a legjobb döntések meghozatalához szükséges.

10 ok miert leszek szimpatikus vagy nem 2
A legtöbb ügyfelemmel igyekszem tartani a kapcsolatot, és nagy boldogság, ha találkozni is tudunk

4. Kellően komolyan kezelem a projektet és tőled is ezt várom

Bevallom, semmi sem bosszant jobban, mint azok az érdeklődők, akiknek tegnapelőttre kell weboldal, de a kiküldött kérdőívre 6 nap alatt tudnak csak válaszolni.

Nem szoktam köntörfalazni: ez kőkemény közös munka, és aktívan bevonlak a projektbe. Ez kezdetben a házi feladatok elvégzését és a szükséges tartalmak összegyűjtését jelenti, a projekt tényleges megkezdésétől pedig 2 napon belül elküldött észrevételeket, egyszerű időpont egyeztetést és pontosan megkezdett zoom meetingeket. A házi feladatokra igenis el kell különítened megfelelő mennyiségű időt, mert ez fogja megalapozni a honlapod eredményességét. Ez akár 10 órát is jelenthet, de projektenként nagyon változó, kinek mennyit kell rászánnia.

Nem viccelek, volt már olyan ügyfelem, aki nem jött el a weboldal átadására, és azóta sem nézte meg azt a videó felvételt, amit az ő hiányában magamban magyarázva voltam kénytelen elkészíteni cirka 60 percben.

Volt olyan érdeklődő is, aki az első telefonos konzultációkor nem vette fel a telefont és küldött egy gépi választ, hogy visszahívhat-e később. Mikor jeleztem, hogy 15 percnél tovább senkire nem szoktam várni, megsértődött, hogy miért nem küldtem emlékeztetőt. Nem, nem fog menni emlékeztető, mert aki kellően komolyan veszi a saját vállalkozásának a fejlesztését, annak nem kell, mindenki más pedig nem engem keres.

Kapcsolódó cikk:

11 dolog, amit gondolj át, ha weboldalt szeretnél

A stratégiai tervezés sikeresebbé teszi a weboldal elkészítését. Készülj fel a lista alapján és legyen elsőre olyan weboldalad, amit megálmodtál.
Elolvasom

5. Nem tűnök el

Rendszeresen hallani fogsz rólam, mert nem szeretnélek egy percig sem bizonytalanságban tartani. Az a célom, hogy az elégedettségi szinted, lelkesedésed és mosolyod egy percig se lankadjon. Szeretném, ha éreznéd, hogy jó helyen van a pénzed, és alig várnád, hogy szárnyaljon a vállalkozásod.

Éppen ezért folyamatos becsekkolások vannak emailben, heti zoom meetingek és nyomon követheted, melyik héten éppen mivel foglalkozom. Így még jobban azt fogod érezni, hogy te is részese vagy a folyamatnak. 

Nincsenek kérdőjelek, hogy vajon most veled foglalkozom-e, vagy a ki tudja hány másik projektemmel (lásd következő pont).

6. Nem vállalok egyszerre sok projektet

Mivel abszolút egyedi és személyre szabott a szolgáltatás, ezért a helyek száma limitált, hiszen csak így tudom garantálni, hogy a megfelelő idő rendelkezésre álljon a projektedre. Maximum 2 ügyféllel dolgozom egyszerre, őket is pici eltolásban ütemezem, így amikor az egyiknél éppen húzósabb mérföldkő következik, azt a másik ügyfél nem fogja megérezni, hiszen neki éppen lightosabb feladatok vannak soron.

Nem véletlenül érzi azt minden ügyfelem, hogy ő az egyedüli. Törekszem rá, hogy ez így is maradjon végig, hiszen ha vörösszőnyeges élményt ígérek, akkor azt is fogod kapni.

Ha sok ügyfelet vállalnék, nem tudnék egyedi dolgokat létrehozni, hanem futószalagon adnám ki a kezemből a dobozos megoldásokat, ezt pedig nagyon nem akarom. A vállalkozásod megérdemli a törődést és a kiemelt figyelmet.

Ide tartozik még, hogy ennek köszönhetően eddig mindig minden határidőt tudtam tartani, egy esetet leszámítva, amikor kórházba kerültem (ugye, ez megbocsátható?). Ez már az a szint (árban is), amikor joggal várod el a pontosságot. A csúszás megbocsáthatatlan.

7. Az ügyfélélmény nem csupán marketingszöveg

100%-os elégedettségi rátámnak és a számtalan meghatódott ügyfélmosolynak köszönhetően most már bátran merem mondani, hogy igen, nálam kimagasló színvonalú az ügyfélélmény.

Nyilván nem akarok minden poént lelőni, de a sok sok kedvesség, apróbb és kevésbé apró meglepetés és az átadást követő újabb és újabb segítségek mind-mind azt a célt szolgálják, hogy JÓL ÉREZD MAGAD a folyamat során.

Szeretném, ha tudnád, hogy hálás vagyok érted, hiszen neked hála működik a vállalkozásom.

Ez egy win-win helyzet, hiszen ha te elégedett vagy és élvezed a közös munkát, akkor minden nagyon gördülékeny, szuper hangulatban állsz hozzá és értékelni fogod a munkámat.

Kapcsolódó cikk:

Milyen extra előnyöket biztosít egy weboldal készítő? (20 dolog, amire nem is gondoltál)

Korábbi ügyfeleim által összeállított 20 pontos bónusz lista a közös munka közvetlen és közvetett előnyeiről.
Elolvasom

8. Nem vagyok fejlesztő

Nem vagyok sem fejlesztő, sem programozó, helyette vizuális oldalépítőkkel építem az oldalt, ami nem igényel kódolást, sokkal gyorsabb és később egyszerűbb módosításokat te is végre tudsz hajtani a saját oldaladon. Nem leszel hozzám kötve, bónuszként pedig egy senior fejlesztő díjáért nemcsak a kivitelezést kapod, hanem a designt, marketinget és szövegírást is.

Ha azt a szót hallod, hogy “klikkhuszár”, akkor az pontosan azt jelenti. Ez egy gyúnyos kifejezés ránk, bár bevallom, én őszintén és büszkén tartom magam klikkhuszárnak, mert így komplexebben tudok segíteni és nem kell még hat másik szakértővel zsonglőrködnöd.

Ez egyben azt is jelenti, hogy ha valamilyen egyedi funkcióra vagy speckó rendszerre van szükséged, vagy ha te kifejezetten fejlesztőt keresel, netán ‘csak’ kivitelezőt keresel és nem komplett megoldást, akkor nem én leszek a te embered. Nincs harag és minden tiszteletem a programozóké, mert nélkülük vizuális oldalépítő bővítmények sem léteznének 🙂

9. Szeretem a korlátaimat, szabályaimat

Az egészségemet érintő krízishelyzet és a műtétem óta a saját határaimat az egészségem érdekében mindenek felé helyezem. És erre bátorítalak téged is. 

Tehát megvannak a szabályok, amiknek a betartására téged is meg foglak kérni, fel fogom hívni rá a figyelmet. Az első telefonos konzultációt leszámítva kizárólag emailben kommunikálunk. Nincs ad hoc telefonálgatás, és nincsenek messenger üzenetek a projekttel összefüggésben. Nem vagyok elérhető este és hétvégén, viszont az ügyfeleimnek minden körülmények között maximum 2 munkanapon belül mindig válaszolok.

Mindez eddig senkinek sem jelentett problémát, talán csak én izgulok rajta, de ha te a személyes találkozások és telefonálgatás híve vagy, akkor velem nem leszel elégedett.

10. Nem tákolok, kérésre sem

Jól működő rendszereket hozok létre, amik támogatják a vállalkozásodat és terhet vesznek le a válladról. Kizárólag kifogástalan munkát adok ki a kezemből. Ennek érdekében van 3 olyan terület, amiből nem engedek, mert akkor sérülne a munkám minősége:

  • Meglévő weboldalt nem szoktam toldozni-foldozni, mert egyszerűen nem éri meg sem neked, sem nekem arra időt és pénzt áldozni feleslegesen, hogy átnézzem a meglévőt és kigyűjtsem az összes hibát, az összes egyedi kódot és egyeztessek az előző weboldal készítővel, hogy mire gondolt a költő. Tiszta lappal indulunk. Kizárólag teljes újraépítésben gondolkozz. Ez nem azt jelenti, hogy a meglévő weboldalból minden kuka és semmit sem használunk fel, hanem azt, hogy én a saját felületemen felépítem a teljes weboldalt a nulláról, amit aztán a végén átköltöztetek a te tárhelyedre.
  • A másik dolog, hogy nálam a szolgáltatás elválaszthatatlan részét képezi a szövegírás, hiszen enélkül egyetlen weboldal sem képes elérni az üzleti célokat. Pusztán egy csinos, szép weboldal nem lesz konverzióra optimalizált. Attól, hogy valami mentazöld vagy babakék, még gőze sem lesz a látogatónak, hogy neki megéri-e. Ha te hoznád a szövegírót, akkor az illető személyétől teszem függővé, hogy vállalom-e a projektet (ezt a sok negatív tapasztalat hozta így és ha a szövegíród nem képes konverzió optimalizált webszöveget írni, akkor én nem teszem mellé a nevemet…mint mondtam, nem tákolok).
  • Végül pedig: az optimális, biztonságos és gyors weboldalhoz szükség van prémium szoftverek használatára. Bizonyos funkciókat is csak ezek segítségével lehet kiépíteni. Ennek a költségét én az első időszakra átvállalom, de utána neked kell fizetni évente, mint fenntartási, üzemeltetési költség. Ha te a fodrászodat is számonkéred, milyen készítményeket használ, valószínűleg számodra nem lesz szimpatikus, hogy én csakis úgy vállalok projektet, ha nem szólsz bele, mi szükséges a megfelelő színvonal eléréséhez.

Kapcsolódó cikk:

Az ajánlatkérés folyamata

Az ajánlatkérési folyamatom lépésről lépésre. Hol, hogyan, mi alapján adok árat? Mire számíts?
Elolvasom

Bízom benne, sikerült egy picit átadnom az általam képviselt értékendet és ez alapján a szösszenet alapján el tudtad dönteni, hogy pontosan erre (rám) van szükséged, avagy nem érzed a közös hangot. 

Szánj megfelelő mennyiségű időt a weboldal készítő kiválasztására, mert nagyban befolyásolhatja a hangulatodat és a végeredményt az a tény, hogy megvan-e közöttetek a kémia.

Tanulj tőlem ingyen

Szeretnél hasonló hasznos tippeket?

Ha még nem tetted, iratkozz fel a hírlevelemre a gyakorlatias tanácsokért, hogy hatékonyabb legyen az online megjelenésed és kommunikációd.

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.