Jogi nyilatkozat

Beke Kitti Erzsébet e.v., mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató) által teljesített, külön ÁSzF-ben, illetve a bekekitti.hu oldalon meghatározott szolgáltatások nyújtásával kapcsolatosan az alábbiakra hívja fel a bekekitti.hu weboldal látogatóinak, felhasználóinak (a továbbiakban: Felhasználó) figyelmét:

A bekekitti.hu, mint weboldal, ÉS a szolgáltatás teljesítéséhez szükséges dokumentumok, úgy mint: Márkaépítési munkafüzet és Weboldal tartalom munkafüzet (továbbiakban: Munkafüzetek) szerzői jogi műnek minősülnek, az a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala az alábbi számokon regisztrálta ezeket az önkéntes műnyilvántartásba:

  • Weboldal szöveg bekekitti.hu – 010651
  • Márkaépítési munkafüzet – 010282
  • Weboldal tartalom munkafüzet – 010360

Tilos a bekekitti.hu weboldalon megjelenő tartalmak és a Munkafüzetek, vagy azok bármely részletének letöltése (sokszorosítása), bármely módon való felhasználása, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

A bekekitti.hu weboldalról, annak adatbázisából és a Munkafüzetekből bármilyen anyagot átvenni kizárólag Szolgáltató írásos hozzájárulása esetén lehetséges.

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának valamennyi elemére, a domain-neveire és a Munkafüzetekre, mint vállalkozói know-how dokumentumokra.

Tilos a bekekitti.hu weboldal tartalmának, illetve egyes részeinek másolása vagy visszafejtése; a felhasználói azonosítók és jelszavak tisztességtelen módon történő létesítése; bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a bekekitti.hu weboldal vagy azok bármely része módosítható vagy indexelhető.

A bekekitti.hu név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges. 

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a felhasználási engedély nélküli felhasználás esetén Szolgáltatót kötbér illeti meg. A kötbér összege képenként bruttó 70.000,-Ft, illetve szavanként bruttó 8.000,-Ft.

Felhasználó tudomásul veszi ezen kötbérkikötést. A szerzői jogi jogsértés esetén Szolgáltató közjegyzői ténytanúsítást alkalmaz, melynek költségeit szintén a jogsértő Felhasználóra hárítja.

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.