kitti 2022 103 min

Egy dolgot biztosan tudok:

Megismételhetetlen és egyedi vagy. Kovácsoljunk versenyelőnyt a személyiségedből.

Ha ennek ellenére is bajban vagy az üzleti céljaid elérésével, akkor valószínűleg nem annak a szakértőnek látnak, aki valójában vagy.

A jó hír, hogy ezen egy profi weboldallal könnyedén tudunk változtatni. Az én küldetésem pedig, hogy ezen az úton a kalauzod legyek.

Beke Kitti vagyok, szakértői státusz kimaxoló weboldal készítő

Személyre szabott weboldalakat építek, amik segítenek lekörözni a konkurenciát és eladják helyetted a szolgáltatásodat a megfelelő célközönségnek.

A fő motivációm az, hogy inspiráló női vállalkozókat profi weboldallal támogassak abban, hogy a világhoz hozzáadott értéküket méltó módon kommunikálhassák, miközben megvalósítják önmagukat és az üzleti céljaikat.⁣

⁣Hiszem, hogy erre szükség van. A mai online világ zajában is el kell tudnod juttatni az üzenetedet azokhoz az emberekhez, akiknek szükségük van rád.⁣
⁣⁣
Nagyon sokszor nincs összhangban a szolgáltatás és a weboldal minősége. Ez pedig rosszul kommunikált üzenethez és elvesztegetett lehetőségekhez, rosszabb ügyfelekhez és kisebb bevételhez vezet.⁣ Változtassunk ezen együtt!

kitti 2022 152 mod
Fantasztikus dolgokat alkottál, és sok olyan pluszt kaptam, ami hosszú távra megalapozza a munkáim sikerét. Rengeteg gondolkodást, utánajárást, nem kevés pénzt is megspóroltál nekem, amiért nagyon hálás vagyok.
Schmidt Judit
A vállalkozásom beindításának a legjobb része volt a honlap elkészítése. Minden percét élveztem És tökéletes lett! Olyan, amilyennek elképzeltem a műhelyemet.
Tóth Bernadett
Kitti, egy csoda vagy! A végeredményt mintha rám öntötték volna! Minden részletben magamat látom, amit képviselek, szöveggel, elrendezéssel, designnal kifejezve.
Rácz Gréta

Miért válassz engem?

Kicsit más vagyok, mint a legtöbb weboldalkészítő

Többet szeretnél tudni? Irány a cikkem, ami segít a választásban: 10 ok, miért leszek szimpatikus (vagy nem)

Összefoglalva: rendszerben gondolkodom és lelkesen segítek megtalálni és hatékonyan kommunikálni, mi tesz téged különlegessé!

szabo vedress krisztina min

Konstruktív, friss szemmel látod a vállalkozásomat, ezáltal engem is vállalkozóként. Remekül kihangsúlyoztad az erősségeimet, és kihoztad belőlem a maximumot anélkül, hogy hivalkodónak tűnnék.

Szabó-Vedress Krisztina

lakberendező

gal nikolett mod

Abszolút túl lettek szárnyalva az elképzeléseim! Minden megvalósult, amit szerettem volna, sőt még többet is kaptam! Jó kis önismereti út volt, új nézőpontokkal és új megvilágítással.

Gál Nikolett

táplálkozási tanácsadó

Érdekel pár korábbi projektem? Olvasd el az esettanulmányokat, amiből megtudhatod, milyen eredményeket értünk el és mit kaptak a pénzükért.

Kikkel dolgozom együtt?

Nélkülük nem teljes az élmény, avagy kedvenc vállalkozóim:

tevagyabrand 004 min 2

Potyondi-Galasi Orsi fotós és vizuális márkaépítő

dsc08586 min

Szabó Gábor PPC szakember

39091772 10215218245443088 3450540321463599104 n

Szolnoki-Tóth Adrienn SEO szakember

119060199 3711394105545927 6591355251752977765 n

Kollár István logó- és arculattervező

mebybognar

dr. Makó Klaudia ügyvéd

eszter01s2 (1)

Tóth Eszter meglepetés-felelős

És végül, de nem utolsósorban itt vagyok én. Ugyanolyan nő és vállalkozó, mint Te.

Na jó, talán pár dologban különbözünk:

20210616 061231 mod min
kitti 2022 200 mod min

Személyes sztori

Szívügyem a Lagom Biznisz mentalitás

2021. június 10-én kórházba kerültem, amikor a testem azt mondta, elég volt. Ez a végső következménye volt annak, hogy túlhajtottam magam.
Azóta gyökeresen megváltozott az életmódom és a hozzáállásom. Tudatosan építkezek és az egészségem maximális prioritást élvez. Odafigyelek a pihenésre és a feltöltődésre.
A vállalkozásomban maximálisan magamat tudom adni és a saját értékrendem szerint dolgozom.

Lagom = svéd kifejezés arra, hogy “pont jó, nem túl sok, nem túl kevés”. A mértékletességen és tudatosságon alapszik.

Szeretnék minél több vállalkozót bátorítani arra, hogy merjenek nemet mondani a médiában látott hamis képeknek, találják meg, mi teszi őket igazán boldoggá és ne aszerint éljenek, ahogy mások szerint kellene, hanem úgy, ahogyan ők szeretnétek.

Ha te is csupaszív vállalkozó vagy, aki keményen dolgozik sokat tapasztalt szolgáltatóként, és szimpatikusnak találsz, akkor nézd meg, hogyan tudunk együtt dolgozni vagy olvasd el a legújabb cikkeimet.

Potyondi-Galasi Orsi fotós és vizuális márkaépítő

A fotósok gyöngye, aki zseniális stratégiai érzékkel tervezi meg a vizuális jelenlétedet, és nemcsak csodálatos hangulatú, kreatív fotókat készít, de oktatást is tart a hozzád hasonló márkaépítőknek. Megtanulhatod tőle a tökéletes telefonos fotók minden titkát, amivel a közösségi média jelenlétedet rakéta sebessége kapcsolhatod.

Szabó Gábor PPC szakember

Gabi a fizetett hirdetések mágusa, egy mesterlövész képességeivel és gyorsaságával látja át az eredményeket és minden tanácsa telibe talál. Minden projektemben ő állítja be az Analytics és Tag Manager fiókot és a konverziós célokat a későbbi sikeres kampányok érdekében. Átadás után pedig a hirdetésekben is számíthatsz rá.

Szolnoki-Tóth Adrienn SEO szakember

Azt mondják, a Google a barátod. Na, Adrinak aztán végképp a legeslegjobb barátja. Igazi SEO stratégia, akinek a kisujjában van a keresőoptimalizálás, és egyaránt beszéli az ideális ügyfeleid és a keresőrobotok nyelvét. Az ő munkája kevésbé szexi, de a segítségével az Instagram és Facebook algoritmusok arcába vághatod: “megy ez nélkületek is!”

Kollár István logó- és arculattervező

Ha logó és arculat, akkor abban ő a legprofibb. Stratégikus tervezésével és ügyfélbarát folyamataival a közös munka nemcsak látványos, de nagyon élvezetes is. Olyan márkatervezést és olyan arculatot kapsz, ami atombiztos alapja lesz a vállalkozásodnak.

dr. Makó Klaudia ügyvéd

Klaudia az a végtelenül türelmes szakember, aki a bonyolult jogi útvesztőket is képes átlátható rendszerekké varázsolni. Ő készíti el a vállalkozásod igényeire szabott GDPR dokumentációt és az ÁSZF-et az ügyfeleimnek, méghozzá olyan extrákkal, mint a tartalmaid levédetése a másolók ellen.

Tóth Eszter meglepetés-felelős

Eszterrel az ügyfélélményen dolgozunk együtt a vörös szőnyeges életérzésért. Ő a Tóth Eszter Dekor alapítója. Minden projektet megszépít egy körömlakk ékszerrel, amit a te színedben készít el személyre szabottan. Tökéletesen egyedi és különleges, épp mint te!

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.