EGY JÓ WEBOLDAL NEMCSAK PRESZTIZSKÉRDÉS

Ha a weboldalad nem mutat annak a szakértőnek, aki vagy, akkor azt a vállalkozásod is megérzi
(a bevételedről nem is beszélve)

Tudod, hogy kellene végre egy jó weboldal. Tudod, mert látod a jeleket:

Ismerős?

haute stock photography subscription powder blue collection final 7 min

Az a helyzet, hogy ezek nem hobbi-szintű problémák, ezért a megoldásukra nem lesz elég egy hobbi-szintű weboldal.

“Ami eddig működött, az nem visz tovább”
– Marshall Goldsmith

Ha szintet szeretnél lépni, akkor valami jobbra, valami ütősebbre van szükséged annál, mint amit eddig csináltál.

A szakmádban eltöltött évek kemény munkája és a sok elégedett ügyfél után igenis készen állsz arra, hogy az online térben is megmutasd, igazi szakértő vagy, aki megéri a pénzét.

kitti 2022 086 min

Készítsünk egy stratégikus, profi weboldalt marketing szemlélettel

“Nekem már ajánlottak szakértőt, aki állítólag szuper! De megnéztem a honlapodat és nekem nem kell más! 1000%, hogy te jobb vagy mindenkinél.”

Szeretnél te is ilyen visszajelzéseket kapni az oldaladra?

kitti 2022 016 min

A megoldás:

Szakértői státusz kimaxoló weboldal:

Olyan weboldal, ami hitelesen és önazonos módon mutatja be a területeden szerzett tudásodat, tapasztalatodat, és ezek következményeként elért eredményeidet, biztosítva ezzel a szakértőknek kijáró tiszteletet, a nagyobb keresletet, a magasabb árakat és minőségibb ügyfélkört.

Mi mindent kapsz a közös munka során?

Egy személyre szabott és teljeskörű szakértői státuszt kimaxoló élménycsomag, aminek az eredménye egy egyedi weboldal az egyedi személyiséged megcsillogtatásával, ügyfélvonzó webszöveggel és marketing fókuszú felépítéssel. És egy csipetnyi önbizalomtuninggal.

target

Márkaépítési stratégia

A márkatervezés segít lézerpontosan meghatározni hogy mit, kinek és hogyan kell kommunikálnod

rocket

Megújult önbizalom

Miután rávilágítok, milyen különleges és egyedi vagy, egészen más szemmel fogod nézni a vállalkozásodat

notes

Ügyfélvonzó szövegírás

Konverzióra optimalizált szövegírás, hogy az álomügyfeleid azonnal érezzék, hogy te vagy A TÖKÉLETES megoldás

page layout

Marketing fókusz

Marketing szempontú felépítés, ami építi a szakértői státuszodat, miközben megteremti a szükséges bizalmat

magic tool

Egyedi design

A személyiségedet kiemelő egyedi design segít megfelelően kommunikálni az értékeidet és kapcsolódni az álom ügyfelekkel

dashboard

Profi funkciók

Az üzleti céljaid eléréséhez dolgozzuk ki a funkciókat, értékesítési rendszereket és automatizációkat

Így készül a weboldalad

3 lépéses folyamatom élménygaranciával

Egy lecsiszolt folyamaton vezetlek végig, így minden projekt határidőre készül el, te pedig mindig tudod, mi a feladatod, így izgulás helyett valóban élvezheted a projektet.

Erős alapokra építkezünk. Megkeressük, mi tesz téged megismételhetetlenné és te magad is jobban megismered a vállalkozásodat. A márkaépítési tervezéssel tudni fogod, mit, hogyan és kinek kell kommunikálnod.

Ütős marketinggel és a szolgáltatásaid finomhangolásával összeáll a terv. Ezt ügyfélvonzó szöveggé alakítjuk, ami alapján elkészül a színvonalas és egyedi weboldalad profi funkciókkal, ami segít elérni az üzleti céljaidat.

Az értékesítési tölcséred és a rendszereid készen állnak, hogy lenyűgözzék a jobbnál jobb ügyfeleket. Nem engedem el a kezedet ezután sem, sokféle tudásanyaggal segítek eligazodni ebben az új világban.

Kitti, egy csoda vagy! A végeredményt mintha rám öntötték volna! Minden részletben magamat látom, amit képviselek, szöveggel, elrendezéssel, designnal kifejezve.
Rácz Gréta
A vállalkozásom beindításának a legjobb része volt a honlap elkészítése. Minden percét élveztem És tökéletes lett! Olyan, amilyennek elképzeltem a műhelyemet.
Tóth Bernadett
Fantasztikus dolgokat alkottál, és sok olyan pluszt kaptam, ami hosszú távra megalapozza a munkáim sikerét. Rengeteg gondolkodást, utánajárást, nem kevés pénzt is megspóroltál nekem, amiért nagyon hálás vagyok.
Schmidt Judit

Két fő szolgáltatásom:

Legnépszerűbb

1. Bemutatkozó weboldal szolgáltatás alapú vállalkozásoknak

Ha készen állsz a hobbi szintű weboldal helyett bemutatni, igazi szakértő vagy, aki magabiztosan elkéri a kívánt összeget.

Egyedi arculat, téged képviselő szöveg és ellenállhatatlan csomagolású ajánlat marketing fókuszú stratégiával és tervezéssel, hogy értékesítésre optimalizált online megjelenésed legyen.

Neked való, ha:

határidő: 6 hét

ár: 700.000,-Ft-tól

2. Webshop, online kurzusok, előfizetéses rendszer

A profi weboldalas csomag mellett automatizált értékesítési rendszereket is tartalmaz, amivel skálázhatod a bevételeidet és pénzzé teheted a szakértelmedet.

A felhasználók figyelembe vételével megtervezett és a vállalkozásod igényeire kiépített megoldások és rendszerek a passzív bevételi lehetőségek kiaknázásához.

Akkor ajánlom, ha

határidő: 8-12 hét

ár: 900.000,-Ft-tól

Érdekel pár korábbi projektem? Olvasd el az esettanulmányokat, amiből megtudhatod, milyen eredményeket értünk el és mit kaptak a pénzükért.

haute stock photography coastal living final 10 min

Várj, itt még nincs vége!

Minden projektnél ajándékba kapod ezeket az értékes extrákat:

Most azon morfondírozol, hogy ezek magas árak. És igazad van. De nézzük meg, az mennyibe kerül neked, hogy NINCS profi weboldalad:

Fontos!

Nálam nem dobozos megoldásokat fogsz kapni, ezért egyszerre nem vállalok sok ügyfelet, hogy a teljes figyelmemmel a vállalkozásod fejlesztésére fókuszálhassak.

A helyek száma limitált, átlagosan 2-3 hónapos várólistával kell számolnod, így nem érdemes sokat halogatni a döntést.

Elégedett ügyfeleim

Ne nekem higgy, hanem azoknak, akik már dolgoztak velem:

schmidt judit 04 4 5 mod min

Fantasztikus dolgokat alkottál, és sok olyan pluszt kaptam, ami hosszú távra megalapozza a munkáim sikerét. Rengeteg gondolkodást, utánajárást, nem kevés pénzt is megspóroltál nekem, amiért nagyon hálás vagyok.

Schmidt Judit

dietetikus

soos zsuzsa

A honlap tökéletes lett! Olyan designt és olyan marketinget is kaptam egyben, ami visszaadja, hogy ki vagyok és hogyan dolgozom! Külső szemlélőként te hamarabb észrevetted a szolgáltatások értékét!

Soós Zsuzsanna

cukrászműhely nyitási és HACCP szakértő

sipos andrea

Nagyon tetszett, hogy mennyire lelkes és támogató vagy, éreztetted velem, hogy sokkal jobban is bízhatnék magamban, az eredményeimben és ez egy jó lökést adott. Az elkészült weboldalra remek visszajelzéseket kaptam.

Sipos Andrea

termékmenedzser

biro bernadett

Nagyon hálás vagyok a munkádért, és szívből ajánlak mindenkinek, aki egy igazán profi és egyedi weboldalt szeretne kapni úgy, hogy közben minden percét élvezi. Különösen tetszett, hogy odafigyelsz a részletekre és komplexen gondolkozol.

Bíró Bernadett

pénzügyi tanácsadó

ez egy nagy lépés. érthető, hogy vannak kétségeid

Gyakran felmerülő kérdések és félelmek

Abszolút megértem. A legjobbat akarod a vállalkozásodnak, és természetes, hogy oda szeretnéd tenni a pénzedet, ahová érdemes.

Az opcióid:
1. Egyedül próbálkozol, elvégzel egy csomó online tanfolyamot, otthagysz 600-800 ezer forintot, és megszámlálhatatlan munkaórát. Közben pedig még mindig ugyanott tartasz: nem jönnek az ügyfelek, magyarázkodnod kell az áraid miatt és nem az ideális emberek találnak rád.

2. Felkeresed egyesével az összes szakértőt: designer (100-300 ezer Ft), kivitelező (szintén 100-300 ezer Ft), szövegíró (100-200 ezer Ft), marketinges (100-400 ezer forint). Plusz árazd be azt az ráfordított energiát a részedről, hogy őket mind menedzseld!

3. Felkérsz engem, és teljeskörű szolgáltatást kapsz, ami segít lekörözni a versenytársakat és kimaxolni végre a benned rejlő szakértői státuszt.
Javaslom, olvasd el az esettanulmányokat, ahol látni fogod, mit kaptak a korábbi ügyfeleim a pénzükért.

A weboldal teljesíteni fogja azt a célt, amiért létrehozzuk: szakértőnek mutat be, informálja és edukálja az ideális célközönséget és ezáltal bizalmat és kapcsolatot épít. De egy fontos dolgot tudnod kell:

A weboldal önmagában nem generál forgalmat. Hiába van profi weboldalad, ha nincs, aki lássa. Mindenképpen szükséged lesz az átadás után marketingre. Ez lehet organikus (social media, SEO, PR, vendégblogolás és még megannyi más), vagy fizetős (Facebook, Google Ads és egyéb fizetett hirdetések).

Olvass erről bővebben itt: A 10 legnagyobb weboldallal kapcsolatos tévhit

Számolnod kell a tárhely és a domain éves díjával. Ezen kívül minden weboldalnak van fenntartási költsége: szoftver díjak és karbantartás.

A prémium, fizetős szoftvereket az első évre én állom helyetted, neked csak a 2. évtől kell fizetned. Hogy pontosan a te esetedben milyen szoftverköltségre kell számítani, az a funkcióktól függ, de minimálisan az ElementorPro, GeneratePress Premium és a WPRocket éves díjával kell számolnod, ez összesen kb. 153 USD.

Általában pár hónapos várólista van, pont ezért nem érdemes halogatni az ajánlatkérést. De hidd el, nagyon jól fog jönni neked ez az időszak.

A kitöltendő munkafüzeteken kívül például az összes többi szakemberrel is számolnod kell. Ha például csak ezután tervezel fotózást, akkor időpontot kell egyeztetned a fotóssal (ő se fog tudni holnapra időpontot adni), a kész fotók határideje pedig általában 2 hét.

Az ügyfeleim kivétel nélkül utólag mindig azt mondják, örülnek, hogy nem tudtunk azonnal kezdeni, mert így is alig volt idejük mindennel elkészülni.

No offense, de nem, nem tudod. Hacsak nem vagy marketing webszövegíró, nem fogsz tudni olyan szöveget írni, ami képes ügyfeleket hozni neked. Ha tudnál ügyfélvonzó szöveget írni, nem lennél itt, és nem lenne problémád a komoly ügyfelek bevonzásával.

Jó szöveg nélül lehet, hogy lesz egy egyedi megjelenésed, gyönyörű, modern és elegáns arculatod, de ha az első mondat, amit elolvasnak tőled, az, hogy “Üdvözöllek a weboldalon! XY vagyok, a … alapítója, 1991-ben végeztem a … szakon, célom, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek”… Nos akkor készülj fel arra, hogy lentebb sem görget majd senki, hanem 2 másodperc alatt elhagyja az oldalt és a tökéletes arculatod nem tud érvényesülni.

Ha mindenáron te akarod megírni a szövegeidet, akkor nem én vagyok az embered. Én kizárólag olyan munkát adok ki a kezemből, amiről biztosan tudom, hogy eredményes lesz.

Egy apró észrevétel: ha most ezt olvasod, akkor az azt mutatja, hogy
a) már megpróbálkoztál vele korábban, de nem sikerült eredményes honlapot összehoznod
b) még mindig nem kezdtél hozzá.

Szóval az egyetlen jogos kérdés: meddig szeretnél még várni, hány ügyfeled menjen át a versenytársaidhoz és hány lehetőségről akarsz lemaradni pusztán azért, mert a központi online értékesítési felületed nem érted dolgozik?

kitti 2022 068 min

Olvasd át ezeket is

Jól fogunk tudni együtt dolgozni, ha

Többet szeretnél tudni? Irány a Rólam oldal vagy a cikkem, ami segít a választásban: 10 ok, miért leszek szimpatikus (vagy nem).

Nem én vagyok a te embered és nem leszek szimpi, ha

mire vársz még?

Érd el végre azt a szakértői státuszt, amiért annyira keményen dolgoztál. Kérj árajánlatot és legyen olyan profi weboldalad, amilyet megérdemelsz!

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.