kitti 2022 051

Legfrissebb cikkeim

Tanulj a szakértői státusz építésről és tudj meg többet a folyamataimról

Fontosnak tartom, hogy ne csak megéld, hanem értsd is a weboldal készítést azon a szinten, ami a legjobb döntések meghozatalához szükséges. ⁣

16 zseniális WordPress trükk, amit nem ismertél

Egyszerű és nagyszerű technikák a szerszámosládámból, amik könnyebbé teszik az életedet, csökkentik a hibalehetőségeket és gyorsítják a munkafolyamataidat.
Elolvasom

GDPR a weboldaladon – ügyvédem tanácsaival és saját tapasztalataimmal

Gyakorlatias GDPR tanácsok, hogy úgy pipáld ki ezt a száraz teendőt a todo listádról, hogy nyugodtan aludhatsz és jó helyre rakod az erre szánt pénzt.
Elolvasom

Hogyan oldja meg egy profi weboldal a növekvő vállalkozásod kihívásait?

A legszebb problémák egyike, amikor egy vállalkozás szépen növekszik. A cikkből megtudhatod, hogyan tudja támogatni a kihívásaidat egy profi szakértői weboldal.
Elolvasom

Hogyan lehet egyre jobb és jobb a weboldalad?

Milyen tényezők segítségével tarthatod naprakészen a honlapodat, reagálva a célközönséged igényeire, a piaci és szakmai trendekre? Aki lemarad, kimarad.
Elolvasom

A leggyakoribb tévhitek a Facebook hirdetésekről

Ismerd meg a legnagyobb tévhiteket a Meta hirdetésekkel kapcsolatban és tudd meg, hol használhatod ezt az eszközt a marketingedben.
Elolvasom

A sales oldalad megválaszolja ezt a 9 kérdést?

Változtasd a sales oldaladat ügyfél fókuszúbbá, növeld a konverziót és a bevételeidet, ezzel együtt hatékony és szakszerű segítséget nyújtva az érdeklődőknek.
Elolvasom

Weboldal sablon vásárlás 9 lehetséges buktatója

Egy weboldal sablon megvásárlása kis büdzsénél jó ár-érték arányú választás lehet, ám nem árt, ha tisztában vagy néhány tévhittel, mielőtt beleugrasz.
Elolvasom

13+1 jel, hogy új weboldalra van szükséged ÉS a mostani már nem megfelelő

Olvasd el, milyen tünetek megjelenése esetén javaslom megfontolni az új weboldalt, ami jobban kiszolgálja a vállalkozásodat és üzleti előnyt biztosít.
Elolvasom

A 8 legnagyobb tárhely választási hiba

A tárhely az egyik legkritikusabb eleme a weboldalad teljesítményének. A cikkből megtudhatod, hogyan válassz jól, mit kell átgondolnod és mi az, ami nem fontos.
Elolvasom

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.