kitti 2022 051

Legfrissebb cikkeim

Tanulj a szakértői státusz építésről és tudj meg többet a folyamataimról

Fontosnak tartom, hogy ne csak megéld, hanem értsd is a weboldal készítést azon a szinten, ami a legjobb döntések meghozatalához szükséges. ⁣

13+1 jel, hogy új weboldalra van szükséged ÉS a mostani már nem megfelelő

Olvasd el, milyen tünetek megjelenése esetén javaslom megfontolni az új weboldalt, ami jobban kiszolgálja a vállalkozásodat és üzleti előnyt biztosít.
Elolvasom

A 8 legnagyobb tárhely választási hiba

A tárhely az egyik legkritikusabb eleme a weboldalad teljesítményének. A cikkből megtudhatod, hogyan válassz jól, mit kell átgondolnod és mi az, ami nem fontos.
Elolvasom

A weboldalad és online ajánlatod sikerének 4 összetevője

A weboldalad sikertérképe 4 tényezőn keresztül bemutatva, gyakorlatias megközelítéssel, a marketing törekvéseid jobb megtérüléséhez és jobb döntésekhez.
Elolvasom

Hogyan segít előszűrni az érdeklődőket a kapcsolati űrlapod?

Kelts profi benyomást, spórolj időt és energiát mindkét félnek, illetve tegyél szert extra bevételre a megfelelő kérdésekkel.
Elolvasom

Hogyan értünk el 190%-os konverzió növekedést a piaci átlaghoz képest?

6 tipp a sales oldalad fejlesztésére. Ügyfelem előfizetéses programjának esettanulmányán keresztül bemutatom, hogyan növeltük az oldal eredményeit.
Elolvasom

Unod már, hogy folyton papagájként ismétled magad?

Miért van az, hogy újra és újra ugyanazokat a kérdéseket válaszolod meg, és mit tehetsz, amivel időt és mentális energiát spórolhatsz a munkádban?
Elolvasom
Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.