Online workshop jelentkezés

Ár: 30.000 Ft

Biztonságos bankkártyás fizetés a Stripe rendszerén keresztül

Elfogyott

Ha van kuponkódod, azt a következő lépésnél tudod felhasználni.

Arra az esetre, ha még nem ismernél

Mit mondanak rólam, akiknek már segítettem?

5/5

A legjobb döntés volt, hogy Kittit bíztam meg a weboldalam elkészítésével. Nagy munka volt, azonban olyan profin és támogatóan vezetett végig a projekten, hogy egy élmény volt az egész folyamat! Köszönöm szépen a csodás oldalt, ami olyan lett, mint amilyennek megálmodtam, sőt. Annál is jobb!❤

Sütő Zsanett

5/5

Sokkal többet kaptam, mint amennyibe került, ezt üzenem azoknak, akiket az árak tartanának vissza. Nem ügyfélként, hanem emberként vehettem részt a precízen kidolgozott folyamatban. Nagyon kreatív és abszolút személyre szabott lett a honlap, sokat dobott a vállalkozásom színvonalán.

Schmidt Judit

5/5

Nagyon jó élmény volt veled dolgozni, sokszor éreztem azt, hogy feldobtad a napom az ötleteiddel, és nagyon sok terhet vettél le a vállamról. Azóta már egy csomóan rendeltek a honlapról, fele ismerős, fele totál vadidegen számomra, ami azt jelzi, hogy jól dolgoztunk, mert most már van üzenet, és ez eddig nagyon hiányzott.

Gerényi Róbert

Kérdésed van a vásárlással vagy a termékkel kapcsolatban?

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.