kitti 2022 068 min

Beke Kitti vagyok

Szolgáltatás alapú, inspiráló női
vállalkozóknak segítek kimaxolni a szakértői státuszukat a weboldaluk segítségével, és versenyelőnyt kovácsolni a személyiségükből.⁣⁣⁣ Katt ide, ha szeretnél jobban megismerni.

A leghasznosabb olvasnivalók:

subscribe min

Ingyenes videó

Hogyan tűnj szakértőnek a weboldaladon 3 lépésben?

Milyen extra előnyöket biztosít egy weboldal készítő? (20 dolog, amire nem is gondoltál)

Azon kívül, hogy lesz egy weboldalad, számtalan közvetlen és közvetett hozzáadott értéket tud képviselni egy szakemberrel való együttműködés.

Amikor azt mérlegeled, hogy 

  • tuti jó döntés-e ennyi pénzt kiadni egy weboldalért, vagy
  • megéri-e megbízni egy külsősben, vagy
  • miért is ne tanulhatnád meg egyedül a WordPresst a nulláról, vagy
  • mennyi energiádba fog kerülni egy projekt,

akkor vizsgáld meg az éremnek azt az oldalát is, hogy 

mi mindent kapsz cserébe, ami nincs a szerződésben és nem is feltétlenül kézzelfogható.

Hoztam egy listát az alapján a saját adatbázisom alapján, hogy miket mondtak a korábbi ügyfeleim. Tehát olvasd ezt a cikket úgy, mint a csoda ügyfeleim által felsorolt 20 pontos bónusz lista:

Mit kapsz, amikor egy tapasztalt weboldal készítőt bízol meg a feladattal?

Nem neked kell megtanulni

“kínlódás mentes” – így fogalmazta meg az egyik ügyfelem a témát ???? Amikor a csapból is az folyik, hogy egy hétvége alatt laikusként is építhetsz weboldalt, naná, hogy fellelkesülve rácuppansz a témára.

De amikor sorra belefutsz az újabb és újabb dolgokba, amiket külön meg kell tanulnod (hogyan csatlakoztass egy bankkártyás fizetést, mitől fog működni az email feliratkozásod, stb.), akkor látod meg igazán, milyen mély a nyúl ürege.

Bátrabbak kitartanak és mókolnak valami weboldalszerűt, okosabbak kérnek profi segítséget.

Technikai support a sokszor para WordPress-es dolgokban

Ha van lehetőséged személyesen kérdezni, tudván, hogy nem fog se hülyének nézni, se elítélni, – ahogy a legtöbb facebook csoportban szokás a kérdezőt – az önmagában egy megnyugtató háttértámogatás.

A kézzel fogható haszna pedig, hogy nem neked kell tudni, mit kell csinálni, amikor ilyen cuki hibaüzeneteket kapsz:

  • “Súlyos hiba történt a webhelyünkön. Ellenőrizzük az adminisztrátori e-mail címhez tartozó postafiókot a részletekért.”
  • “Internal Server Error”
  • “A keresett oldal nem található”
  • “Tartalmi terület nem található az oldalon.”

De ez még semmi! Azt hogy kezeled le egyedül, ha lehalt az oldalad vagy őrjöng a vásárló, hogy nem kapta meg a kifizetett digitális terméket? Ugye, egyből milyen jól hangzik, ha ezeket nem neked kell lemeccselni?

Kapcsolódó cikk:

Kinek ajánlott a weboldal karbantartás kiszervezése?

Átfogó útmutató a tényleges weboldal karbantartási feladatokkal, hogy végre valóban értsd, hol az igazság és mi a legjobb döntés neked és a vállalkozásodnak.
Elolvasom

Kölcsönveheted a tapasztalatát

Egy weboldal készítő olyan világban mozog, ami neked idegen. Azon kívül, hogy persze, ide-oda kattintgatni te is meg tudsz tanulni pár hónap alatt, nem leszel birtokában annak a gyakorlati tapasztalatnak, ami a hiányzó puzzle az 1000 darabos kirakósból

  • mi működik, mi nem
  • hogyan kell nekivágni a stratégiai tervezésnek

És egy olyan bónusz, amit hidd el, előbb-utóbb te is megismersz, ha egyedül vágsz bele:

  • ismeri az egyes marketing rendszereket, és tudja, hogyan kell szükség esetén az ügyfélszolgálatokat észhez téríteni = megvívja helyetted a csatákat

Kapcsolódó cikk:

Mire figyelj árajánlatkéréskor, hogy ne szálljanak el az árak és elkerüld a rejtett költségeket?

Segítek, hogyan legyen csalódás helyett eredményes az együttműködés és megtaláld a neked való weboldal készítőt.
Elolvasom

Nincs több halogatás

Ahol a fókusz, ott az eredmény. 

Ez egy számodra is feszített tempójú közös munka, mivel neked is teljesíteni kell a feladataidat, viszont összerakjuk az értékesítésed és kommunikációd minden fontos darabkáját együtt.

Nincs apelláta, mérföldkövek és részhatáridők vannak, meg heti meetingek, szóval az tuti, hogy ha szakértő kezekre bízod ezt a régóta halogatott feladatot, akkor ott katonás rend lesz.

Vállalkozási önismeret

Ahogy a szemed előtt rajzolódik ki az a kép, amit magadról szeretnél kommunikálni a világ felé, az nem csak a szemléletedet fogja formálni, de közelebb hoz a vállalkozásodhoz is.

A kérdéseimen gondolkodva, a válaszaidat fogalmazva talán hosszú idő óta először, de látni fogod, mi a valódi motivációd, mi lelkesít, hogy reggelente kikelj az ágyból és milyen változásokat szeretnél elérni a világban.

Csupa olyan kérdés, ami a weboldal elkészülte után is a hajtóerőt tudja jelenteni a vállalkozásodban.

Friss, új nézőpont

A tőled szükséges tartalmak összekészítésével egyúttal át is gondolod

  • a folyamataidat
  • a korábbi ügyfeleidet
  • az eredményeidet
  • a szakmai múltadat
  • a céljaidat

Rá vagy kényszerítve, hogy rendszerezd a fejedben lévő információk tömegét, amiktől egyébként érzelmileg nem tudsz eltávolodni.

Kicsit csavarunk egyet a megszokott dolgokon, amikbe az évek alatt már érthetően belesüppedtél, mint egy kiült kanapéba. Én gyermeki kíváncsisággal és a laikus ügyfeleid oldaláról közelítek hozzád és óhatatlanul behúzlak ebbe a másfajta gondolkodásba.

Olyan, eddig rejtett gyémántokat vagy tátongó lyukakat találhatsz, amire a gyakorlatok és a közös gondolkodás nélkül magadtól nem jöttél volna rá.

Külső szem

A saját vállalkozásodat nagyon nehéz kívülről nézni és reálisan megítélni. Ez teljesen normális, mindenki így van vele.

Egy rutinos szakember viszont meglátja azt, ami neked már mindennapos, és kiszúrja azokat a gubancokat a folyamatodban, amikre te még sosem gondoltál és kiemeli a gyöngyszemeket, amiket csak le kell porolni.

Ott van az, csak meg kell találni. Nagyon hasznos, ha van valaki, aki kihozza belőlünk a maximumot, mint egy edző. 

Szakmai lélekpátyolgatás

Mindenkinek szüksége van arra, hogy ő legyen a rivaldafényben. És ezt meg is érdemled

Nagyon sokat dolgoztál és még többet feláldoztál már a vállalkozásépítés oltárán, így hidd el, nagyon jóleső érzés lesz az, hogy valaki csak veled foglalkozik, te vagy a középpontban és megvalósítjuk az álmaidat.

Végre te vagy az ügyfél és kicsit megpihenhetsz az új szerepedben

Nagyon sokszor megkaptam ezt az ügyfelektől és nem véletlenül: folyamatosan azon vagy, hogy kiszolgáld a saját ügyfeleidet, így az a tény, hogy itt TE vagy az ügyfél és veled foglalkoznak, az felér egy vicces szerepjátékkal. Itt nem neked kell teljesíteni és nem a te válladon van a szakmai teher sem.

Olyan ez, mint amikor “anya kimenőt kap”. Üdítő érzés a változatosság. Engedi, hogy kicsit kikapcsolj, átkapcsolj és élvezd a nagy felhajtást.

Instant magabiztosságot ad, amikor látod, milyen értékes és hasznos, amit csinálsz 

Különösen ha szép köntösbe bújtatjuk ????

Eljutsz arra a szintre, ahol minden szerénytelenség nélkül fel tudod vállalni önmagad, mert a weboldal 200%-ban téged képvisel, jól bemutatja, mivel foglalkozol és kinek hogyan segítesz, ezen kívül átadod vele az értékrendedet is.

Egy olyan oldalad lesz, amit büszkén küldesz el, nem pedig szabadkozva, hogy “ezt a részt még ne nézd, még nem volt időm rendesen megcsinálni”.

Kapcsolódó cikk:

Sikeresebb értékesítési beszélgetések szakértői weboldallal? Hogyan?

Használd jól a honlapodat, légy magabiztosabb és zárd jobb konverziós aránnyal a telefonos vagy Zoomos értékesítési beszélgetéseket.
Elolvasom

Megnyugvást hoz, hogy ő érti a dolgát

Nem neked kell izgulni, vajon jól csinálsz-e mindent, és azon se, hogy mit rontottál már el megint, miért nem működik. 

A weboldalakhoz neked nem kell érteni, és amint ezt a részt kiszervezed, garantáltan látni fogod, hogy a szaktudás és minden vele járó felelősség átruházása nemcsak üzletileg felelősségteljes döntés, de basszus nagyon is jólesik.

Ezen kívül megkönnyíti a döntéshozást, mert a lépéseket nem neked kell ismerni, neked csak mikrodöntéseket kell hoznod, az is el van magyarázva.

Időtakarékos 

2 hónap alatt akár egész értékesítési birodalmat is lehet építeni, egymáshoz tökéletesen illeszkedő ügyfélszerző rendszerekkel.

Te pedig egész idő alatt dolgozhatsz, tehát nem kell emiatt “vállalkozásfejlesztési szabadságot kivenned”, vagy “tanulom a weboldalkészítést, nem érek rá” automata válaszokat írnod.

Szakmai kapcsolatok

Tud más területen is megbízható szakembereket ajánlani, ami a mai világban egy igazi kincs. Megkímél a keresgéléstől (mondtam már, hogy időt spórol? Ja igen, mondtam) és attól is, hogy a saját bőrödön teszteld le a vaktában talált új PPC managert.

Segít priorizálni és kibogozni az ötleteidet

Vállalkozóként egészen biztos, hogy te is ötlet-túltengésben szenvedsz, és nehéz sorrendet felállítanod, így jól jöhet valaki (én), aki mer nagyot álmodni, mégis segít a realitások talaján maradni. 

Hamar átlátom a feladatokat a problémákat és így azt is, hogy hol kell segítség, hová csoportosítsuk az erőforrásokat.

Nem hátrány, hogy meg is tudom őket valósítani ????

Pénzt tud neked spórolni

Eleve azért térképezem fel a helyzetedet és igényeidet már a legelején, hogy ne adjak felesleges sallangokat, hanem célirányosan a legszükségesebbeket.

Segítek elkerülni a költséges hibákat és rossz ötleteket, mivel realisztikusan, elfogultság nélkül látom a projektet és van valós gyakorlati tapasztalatom. Mindig transzparens szoktam lenni azzal kapcsolatban, hogy mit javaslok és mi az, amit hülyeségnek tartok. 

Kapcsolódó cikk:

Hogyan segít kiszámíthatóbb bevételt generálni egy szakértői weboldal?

Állítsd a honlapodat a pénzügyeid szolgálatába. Legyenek olyan rendszereid, amik elérhetővé teszik a stabilabb bevételszerzést.
Elolvasom

Lesz egy csapattársad egy kis időre

A vállalkozói lét sokszor magányos, de a projekt előtt és alatt egy csapatként fogunk dolgozni, vállt vállnak vetve. Ugyanazért a célért küzdünk, megoszthatod a céljaidat és a kihívásaidat egyaránt. Nemcsak, hogy megértő fülekre fogsz találni, de így tudom kihozni belőled a legjobbat. 

A te vállalkozásodat te ismered a legjobban, a weboldalakat pedig én, és a kettő együtt lesz telitalálat.

Fény derülhet arra, ami mindig ott volt a nyelved hegyén, de sose tudtad jól megfogalmazni

Segítek olyan szemmel megfogalmazni a problémákat és a megoldásokat, ami az ügyfeleid számára vonzó. Neked ez nyilván nehéz, mert nem tanultad ezeket sosem, nincs marketing rálátásod és mert külső szemmel nehéz észrevenni a nyilvánvalót is saját magunknál.

Az írott és vizuális kommunikáció eszközeivel olyan beszélgetést tudok kezdeményezni a célközönségeddel, ami megkönnyíti, hogy végre szakértőnek lássanak, bízzanak benned és akarjanak veled dolgozni.

Kapcsolódó cikk:

Hogyan lesz eredményes szöveged? Szövegírási folyamatom 3 alappillére

Hogyan lesz a szöveg egyszerre a tiéd, a célközönségedet megszólító és marketing fókuszú? Így zajlik nálam a szövegírás, veled EGYÜTT
Elolvasom

Rengeteg extra oktatóanyag és tipp

Nem engedem el a kezedet és nincs vége az együttműködésnek ott, hogy teljesítettem a szerződést. Mivel tudom azt, hogy azért bíztál meg engem, mert a) nem mersz b) nem akarsz a saját szakálladra ügyködni a wordpressben, ezért ellátlak azzal az útravaló videós oktatóanyag cunamival, ami ahhoz kell, hogy magabiztosan, nélkülem tudd alapszinten kezelni az új weboldaladat.

Ezen kívül pedig még sok sok tanácsot kapsz tőlem marketinghez, értékesítéshez és vállalkozói hasznos eszközökhöz.

Célzott megoldás a problémáidra

Nemcsak egy weboldalt kapsz, hanem célzottan a marketing problémáidra kapsz megoldást. Nulladik lépésként eleve azzal kezdünk, hogy átbeszéljük a kihívásaidat, elakadásaidat, problémáidat, és igyekszem eljutni ezek gyökeréig.

A nagy különbség a saját készítésű és a profi weboldalak között az, hogy te nem fogsz belegondolni abba, hogy valójában mit miért csinálsz. Te csak azt látod, hogy kell egy weboldal. De hogy az mire kell, miért kell és pontosan hogyan fog neked segíteni, azon nem gondolkodsz. Én viszont igen.

Kapcsolódó cikk:

Hogyan értünk el 190%-os konverzió növekedést a piaci átlaghoz képest?

6 tipp a sales oldalad fejlesztésére. Ügyfelem előfizetéses programjának esettanulmányán keresztül bemutatom, hogyan növeltük az oldal eredményeit.
Elolvasom

Lefordítja a te nyelvedre a sokszor keszekusza technikai szakzsargont

Ez egy olyan apró hozzáadott plusz, aminek nem kézzelfogható a hatása, sokkal inkább ott jelentkezik, hogy jól fogod érezni magad. Nem érzed magad hülyének, se bénának, ami által jobban élvezed a projektet, ennek köszönhetően pedig sokkal befogadóbb és proaktívabb leszel. win-win.

.

Nos, melyik hozta meg a kedvedet és melyik volt a legmeglepőbb?

Tanulj tőlem ingyen

Szeretnél hasonló hasznos tippeket?

Ha még nem tetted, iratkozz fel a hírlevelemre a gyakorlatias tanácsokért, hogy hatékonyabb legyen az online megjelenésed és kommunikációd.

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.