Hogyan legyen egységes megjelenésed? – videós oktatóanyag

Ár: 3.990 Ft

Ha folyton azzal töltöd az értékes idődet, hogy újra és újra csiszolgatod az arculati alapokat, akkor rosszul csinálod. ❌

Akár a weboldaladat akarod kipofozni, akár az bosszant, hogy bárhogy csűröd-csavarod a marketing anyagaidat Canvában, ritkán vagy elégedett az eredménnyel, akkor jó helyen vagy.

Az egységes megjelenésről szóló 45 perces videós alapozó anyagom az ideális kiindulópont, ha végre utat vágnál magadnak az online jelenlét színes-szagos dzsungelében, csak nem tudod, hol kezdd és milyen kérdéseket kell feltenned.

Ints búcsút a csapongásnak és tedd rendbe a rólad alkotott első benyomást.

➡️ A tudatos design és a stratégikus arculattervezés lépéseivel piaci előnyre tehetsz szert, mivel a versenytársaiddal ellentétben Te az ideális ügyfeleidre fogod hangolni a kommunikációdat és nem pedig arra, hogy XY-nál éppen mit láttál.

➡️ Megmutatom, hogyan készíts magadnak egy iránytűt, ami az összes fázisnál (tervezés-építés-használat) segít gyorsan és hatékonyan meghozni a döntéseket → milyen fotót válassz, milyen hangulatot szeretnél árasztani, mit akarsz üzenni ezzel a grafikával …

➡️ Beszélünk az arculattervezés helyes sorrendjéről (neeem, nem a színek válogatása az első, bár elhiszem, hogy ez hoz lázba a legjobban), hogy felesleges tökölés helyett érezd a jóleső büszkeséget és megszeresd, amit létrehoztál.

45 perces, gyakorlatias videó szemlélető példákkal, olyan témákat érintve, mint például, hogyan

  • legyen eredményesebb a marketinged
  • építs könnyebben bizalmat
  • kelts vérprofi benyomást
  • építsd a saját márkádat ahelyett, hogy másokét építenéd

Bemutatom a konzisztens megjelenéshez vezető 3 lépés alapjait: ? TERVEZÉS – ?ÉPÍTÉS – ?HASZNÁLAT

Mire használhatod?
Weboldal, social media grafika, csaliajánlat, digitális termék, bármilyen marketing anyag elkészítéséhez.

Mire NE számíts:
Nem arculatot fogunk tervezni a videóban, hanem elindítalak az úton és röviden átbeszéljük azokat a szempontokat és stratégiai kérdéseket, amiket fel kell tenned magadnak, hogy célközönség fókuszú, mégis önazonos legyél.

Mit kapsz a vásárlással?
Fizetés után azonnal elküldöm a megadott email címre a videó linkjét. Semmilyen regisztrációra nincs szükség.

Biztonságos bankkártyás fizetés a Stripe rendszerén keresztül

Ha van kuponkódod, azt a következő lépésnél tudod felhasználni.

Arra az esetre, ha még nem ismernél

Mit mondanak rólam, akiknek már segítettem?

5/5

A legjobb döntés volt, hogy Kittit bíztam meg a weboldalam elkészítésével. Nagy munka volt, azonban olyan profin és támogatóan vezetett végig a projekten, hogy egy élmény volt az egész folyamat! Köszönöm szépen a csodás oldalt, ami olyan lett, mint amilyennek megálmodtam, sőt. Annál is jobb!❤

Sütő Zsanett

5/5

Sokkal többet kaptam, mint amennyibe került, ezt üzenem azoknak, akiket az árak tartanának vissza. Nem ügyfélként, hanem emberként vehettem részt a precízen kidolgozott folyamatban. Nagyon kreatív és abszolút személyre szabott lett a honlap, sokat dobott a vállalkozásom színvonalán.

Schmidt Judit

5/5

Nagyon jó élmény volt veled dolgozni, sokszor éreztem azt, hogy feldobtad a napom az ötleteiddel, és nagyon sok terhet vettél le a vállamról. Azóta már egy csomóan rendeltek a honlapról, fele ismerős, fele totál vadidegen számomra, ami azt jelzi, hogy jól dolgoztunk, mert most már van üzenet, és ez eddig nagyon hiányzott.

Gerényi Róbert

Kérdésed van a vásárlással vagy a termékkel kapcsolatban?

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.