portfólió kép

Esettanulmány:
Soós Consulting

élelmiszerbiztonsági szakember

Soós Zsuzsanna 20 éves szakmai tapaszatalatával álmokat vált valóra: cukrászműhely és cukrászda nyitáshoz elengedhetetlen teljeskörű hatósági engedélyezési szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleinek.

Hétköznapi nyelvre fordítja a bonyolult jogi szövegeket, és a bürokratikus útvesztők helyett végigkalauzol azon az úton, ami a cukrászműhely engedélyhez vezet.

A konkurencia közül ilyen honlapja senkinek sincs! Ez nekem óriási versenyelőny!

Katt a videóra és nézd meg, mi mindent kapott a projekt során

arrow

Lenyűgöző eredmények

1 hónap alatt visszahozta az árát a weboldal

A profi weboldalnak és a teljesen automatizált értékesítési rendszernek köszönhetően ő az egyértelmű választás az érdeklődők számára, a termékeit pedig viszik, mint a cukrot.

A piaci átlagtól 33%-kal magasabb email megnyitási arány

Az üdvözlő email szekvencia segít az automatizált kapcsolat- és bizalomépítésben, és hatékonyan bemutatja Zsuzsa szolgáltatásának előnyeit.

Szó szerint felrobbanó naptár, tele ügyfelekkel

Zsuzsa azt fontolgatja, hogy következő lépésben elkészíti az online tanfolyamokat is, mert nem bír annyi embert kiszolgálni, akik szeretnék őt megbízni. A weboldala végre neki dolgozik!

A projekt fő céljai

Zsuzsa szakértői státuszát és üzenetét a korábbi weboldala nem képviselte megfelelően, ezért készen állt egy profi online felületre, ami:

soos consulting portfolio weboldal brand board 3

Arculat

Rendelkezésre állt a Soós Consulting logója, melynek kék színén picit finomítottam, ám alapjául szolgált a színpalettának.

Szerette volna, ha kellő komolyságot és szakértelmet tükröz az arculat⁣. Zsuzsa karakteres egyéniség, ezt méltóképpen tükröző design elemekkel és egy csipetnyi eleganciával szerettem volna bemutatni.

A kék szakértelmet és megbízhatóságot sugall, a sárga szín melegséget és barátságosságot áraszt, a szürke különféle harmonizáló árnyalataival pedig mindezt tovább lágyítjuk, elérve a minőségi hatást⁣.

Mindig jókedvűen és felkészülten érkeztél! A honlap pedig tökéletes lett! Olyan designt és olyan marketinget is kaptam egyben, ami visszaadja, hogy ki vagyok és hogyan dolgozom! Külső szemlélőként te hamarabb észrevetted a szolgáltatások értékét!

Szövegírás

Zsuzsa hihetetlen nagy tapasztalattal rendelkezik, nagyon jól ismeri az ügyfeleit, hogy mivel küzdenek, min mennek keresztül és mik a mozgatórugóik. Szerettem volna, ha maximálisan meg tudjuk jeleníteni Zsuzsa személyiségét, ehhez pedig nemcsak a kimerítő válaszai, hanem a korábbi marketing tevékenysége, social media oldalai és különösen a Facebook csoportja is nagyon hasznosnak bizonyultak.

Ő tipikusan az a szakember, aki pontosan tisztában van a szakmája apróbetűseivel is, a sokéves tapasztalat pedig nemcsak pozitív élményeket hozott, hanem volt sok kihívás is, éppen ezért a weboldal egyik fő célja a komolytalan érdeklődők kiszűrése is volt. 

A honlap minden igényt kielégítően tájékoztat, de átjön belőle Zsuzsa határozott, szigorú, ugyanakkor vérprofi karaktere is. 

kitti 2022 175 min

Weboldal

A stratégia és a vásárlói útvonalak megtervezése után Zsuzsánál szép letisztult végeredményt kaptunk:

 • Főoldal, rólam oldal és külön aloldal a referenciáknak
 • Sales oldal a szolgáltatásoknak
 • Sales oldal és konverzióra optimalizált értékesítési tölcsér a könyv értékesítéshez
 • Blog oldal edukációs és informatív cikkekkel
 • Kapcsolat oldal automatizált tájékoztatással és szegmentálással
 • Modern webshop a digitális termékek értékesítéséhez
 • Köszönőoldalak a konverziós célok teljesülésének méréséhez és további kapcsolatépítési lehetőséghez
 • Személyre szabott 404-es és karbantartási oldal
cukraszmuhelynyitas mod
soos consulting portfolio weboldal gif

És az extrák

Nagyon izgalmas dolgokkal tettük fel a koronát a projektre:

 • Ingyenesen letölthető csaliajánlat, ami remekül illeszkedik az értékesítési folyamatba, és egy kis ízelítőt ad Zsuzsa szakértelméből és a megoldásai működőképességéről.
 • Csaliajánlathoz tartozó landing oldal és köszönőoldal a hatékony hirdetésekhez és az eredmények mérésének megkönnyítéséhez.
 • Üdvözlő email sorozatok
 • Arculatra szabtam az összes digitális termékét, így mind profi benyomást kelt és élvezet őket használni.
 • Teljeskörű onboarding dokumentum a fő szolgáltatásról
 • Egyedi Linktree, ami segít kiemelkedni a tömegből, de profi benyomást kelt és célirányosan végzi el az útbaigazítást is.
 • Testreszabott Instagram poszt sablonok

Mini interjú

Mi volt a véleményed az ügyfélélményről és a folyamatról?Az ügyfélélmény 100%-os és maga a folyamat is. Magas színvonalon dolgozol.

Hogy tetszett a márkaépítési és a weboldal tartalom munkafüzet?Alapos, összeszedett munkafüzetek, amik segítettek rendbe tenni, hogy mit is akarok valójában.

Mit mondanál így utólag azoknak, akik a díjamat túl magasnak tartják?A profi munka sosem olcsó, viszont a profi honlappal ki lehet tűnni. Vissza fogja hozni hamar az árát. A konkurencia közül ilyen honlapja senkinek sincs! Ez nekem óriási versenyelőny.

Milyen tanácsot adnál azoknak, akik weboldal készítési projekt előtt állnak?Magadon segítesz, ha rendszerbe teszed a folyamataidat és engeded, hogy Kitti csináljon neked egy nagyon designos és értékesítésre alkalmas, működő weboldalt.

soós zsuzsanna mod

Készen állsz egy szakértői státuszt kimaxoló weboldalra, amivel lekörözheted a konkurenciát?

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.