Közkívánatra itt a workshop online verziója!

Meghívó

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Találkozzunk online, ahol átadom az azonnal bevethető tippjeimet. Legyen sikeresebb a weboldalad és megtérülőbb a marketinged

Egy gyakorlatias online workshop szolgáltatás alapú vállalkozóknak a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Elégedettségi garanciával ✅

Play Video

Jelentkezési határidő:

Early bird határidő:

00
nap
00
óra
00
perc
00
mperc

Több megkeresésre és kiegyensúlyozottabb vállalkozásra vágysz, de...

Ne aggódj! A weboldalad nem reménytelen, és te sem vagy az. Csak kihagytál 2 fontos dolgot a képletből. 🤯

Ahhoz, hogy a weboldaladról TÖBB vásárlásod, megkeresésed, ügyfeled, rendelésed jöjjön,

1. TÖBB látogatót kell oda terelned a különböző marketing csatornáidról ÉS

2. a honlapodra érkező látogatókat meg kell tartanod ÉS át kell alakítanod őket érdeklőből vásárlóvá. ⬅️ Ebben fogok neked segíteni a workshopon!

haute stock photography subscription cowork collection final 4

A változás elérhetőbb, mint gondolnád

Végigvezetlek, mit tehetsz azért, hogy a weboldalad NEKED, és ne ELLENED dolgozzon.

Megmutatom, a weboldaladra érkező látogatók hol és miért pattannak le leggyakrabban, miért nem lesz belőlük végül vásárló, és persze, hogy mit tehetünk ez ellen.

Sok szeretettel meghívlak az előadásomra

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop*

*mindezt érhetően, szórakoztatóan és motiválóan, elégedettségi garanciával

Egy gyakorlatias online workshop szolgáltatás alapú vállalkozóknak a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Jelentkezési határidő:

Early bird határidő:

00
nap
00
óra
00
perc
00
mperc
bekekitti.hu/workshop 8
bekekitti.hu/workshop 9

Mi vár rád ezen a 3 órás workshopon?

kitti 2022 095 mod

A legnagyobb hibák emberi nyelven, használhatóan

Végigmegyünk 3 területen (szövegezés, design+felhasználói élmény és technikai), és bemutatom azt a 17 hibát, amiknek a kijavításával a leggyorsabban tudod növelni a weboldalad teljesítményét.

socialsquares additionaldesktops10 2

Gyakorlati példák a könnyebb megértéshez

Soksok példát hozok, hogy könnyebben tudd a saját vállalkozásodra vonatkoztatni az elmondottakat. A jó és a rossz példák egyaránt segítenek a való életre lefordítva bemutatni az infókat.

stationery styled stock photography for overlaying stationery de

Segítő eszközök és kérdezési lehetőség élőben

A – tapasztalataim alapján – kritikus (nehezebb) pontoknál adok kapaszkodókat: eszközöket, gyakorlatokat, hogy támogassalak a megvalósításban. Ja, és kérdezni is tudsz, ha jössz élőben.

Mit mondanak rólam, akiknek már segítettem?

5/5

Kittivel együtt dolgozni egy élmény. Pontos, precíz, iszonyú jó ötletei vannak, és azt a kibogozhatatlan gondolathalmazt ami a fejemben volt a weboldalammal kapcsolatban rendszerbe foglalta. A végeredmény pedig felülmúlta a képzeletemet. Nagyon sok szeretettel ajánlom!

Szőke Eszter

5/5

Sokkal többet kaptam, mint amennyibe került, ezt üzenem azoknak, akiket az árak tartanának vissza. Nem ügyfélként, hanem emberként vehettem részt a precízen kidolgozott folyamatban. Nagyon kreatív és abszolút személyre szabott lett a honlap, sokat dobott a vállalkozásom színvonalán.

Schmidt Judit

5/5

Egy kívülálló nem tudja mennyi féle terület fontos, és nem tudja miket lehet kihozni a dolgokból. Kitti ötletei és proaktivitása adja meg az igazi nagy különbséget közte és mások között. Hálás vagyok mindenért! Köszönöm!

Hajdu Krisztina

Ha esetleg még nem találkoztunk:

Beke Kitti vagyok, szakértői státusz kimaxoló weboldal készítő

Igényes és önazonos értékesítési rendszereket és weboldalakat tervezek és kivitelezek szolgáltatás alapú vállalkozóknak.

Azért dolgozom, hogy olyan színvonalas legyen az online megjelenésed, amilyen magas színvonalat képviselsz a munkádban.

Nagyon sokszor ez a kettő nincs összhangban. Ez pedig rosszul kommunikált üzenethez és elvesztegetett lehetőségekhez, rosszabb ügyfelekhez és kisebb bevételhez vezet.⁣

A workshopot azért hoztam létre, hogy az ügyfeleimnél elért szép eredmények tapasztalatait megosztva támogassam a te vállalkozásod sikeres és örömteli működését is.⁣

kitti 2022 068 min

Várlak szeretettel

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

  • Szakmai előadás gyakorlatias és könnyen érthető megközelítéssel, sok példával
  • Az előadás teljes diáinak kiküldése az eseményt követően
  • Az előadás felvétele
  • Megvalósítást támogató további eszközök és gyakorlatok a nehezebb részekhez
  • Kérdezési lehetőség, ha például szeretnél a saját vállalkozásodra példát

Jelentkezési határidő:

Early bird határidő:

00
nap
00
óra
00
perc
00
mperc

Technikai tudnivalók

Tervezett menetrend

Zéró kockázat

Elégedettségi garanciát is adok, annyira biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz!

Az ügyfeleimet az évek során számtalan szép sikerhez segítettem hozzá (átlagon felüli konverzió, 26 milliós bevezető kampányok, milliókat hozó havi passzív jövedelem, tele naptárak és várólisták, kicsattanó önbizalom), hogy magabiztos vagyok abban, amit csinálok és képviselek.

Ha úgy érzed, hogy nem tanultál semmi hasznosat, amit kamatoztathatsz a saját vállalkozásodban, és a workshop után 2 napon belül jelzed ezt nekem, akkor én visszautalom a jelentkezési díjadat.

5/5

150%-ot vagy még többet kaptam. Szakmailag, végtermékben és – ami nekem nagyon fontos, hogy – emberileg is rengeteget kaptam a közös munkától. Végig éreztem, hogy minden egyes eleme fontos számodra, és hogy én is fontos vagyok számodra. Nem csak a vállalkozást, hanem az embert is segíted a sikeresebb szakértővé válás folyamatában. Egy komplett vevőszerző rendszert, marketing alapokat kaptam és annyi infót, ötletet, amivel akár fél éven át is működhetek.

Koncsek Krisztina

5/5

A munkánk teljes egésze túlszárnyalta az elképzeléseimet. A célom az volt, hogy készüljön egy profi, jól átgondolt weboldal, de ennél sokkal többet kaptam.

Fuller Bianka

Maradtak még kérdéseid?

Sokat tudsz hasznosítani az előadásból akkor is, ha még nincs weboldalad. Felkészülten vághatsz majd bele a projektbe, és ha kiszervezed valakinek a weboldalkészítést, akkor pontosan tudni fogod, mit kérj tőle.

Az előadás első és egyben legfontosabb része olyan hibákat és megoldásukat sorakoztat fel, amit nemcsak a weboldaladnál, hanem az egész marketingedben, kommunikációdban és értékesítési beszélgetéseidben is kamatoztathatsz. Szóval mindenképpen megéri eljönni.

Még ha te nem is értesz a weboldalakhoz, legalább egészen pontosan fogod tudni, hogy ha kiszervezed a feladatokat, mit is kérj a webestől.

Igen, az előadást követő napon megkapod a felvételt, így nem maradsz le akkor sem, ha nem jó az időpont vagy ha nem tudsz maradni végig.

Fizetni bankkártyával tudsz az oldal alján, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

Ha további kérdésed van, írj nekem bátran a hello@bekekitti.hu email címre.

social squares

Jelentkezés

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.