Meghívó

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - élő kiscsoportos workshop

Találkozzunk Budapesten, ahol átadom az azonnal bevethető tippjeimet. Legyen sikeresebb a weboldalad és megtérülőbb a marketinged

Egy gyakorlatias élő workshop szolgáltatás alapú vállalkozóknak a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Elégedettségi garanciával ✅

Play Video

Jelentkezési határidő:

00
nap
00
óra
00
perc
00
mperc

Több megkeresésre és kiegyensúlyozottabb vállalkozásra vágysz, de...

Ne aggódj! A weboldalad nem reménytelen, és te sem vagy az. Csak kihagytál 2 fontos dolgot a képletből. 🤯

Ahhoz, hogy a weboldaladról TÖBB vásárlásod, megkeresésed, ügyfeled, rendelésed jöjjön,

1. TÖBB látogatót kell oda terelned a különböző marketing csatornáidról ÉS

2. a honlapodra érkező látogatókat meg kell tartanod ÉS át kell alakítanod őket érdeklőből vásárlóvá. ⬅️ Ebben fogok neked segíteni a workshopon!

haute stock photography subscription cowork collection final 4

A változás elérhetőbb, mint gondolnád

Végigvezetlek, mit tehetsz azért, hogy a weboldalad NEKED, és ne ELLENED dolgozzon.

Megmutatom, a weboldaladra érkező látogatók hol és miért pattannak le leggyakrabban, miért nem lesz belőlük végül vásárló, és persze, hogy mit tehetünk ez ellen.

Sok szeretettel meghívlak az előadásomra

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - élő kiscsoportos workshop*

*mindezt érhetően, szórakoztatóan és motiválóan, elégedettségi garanciával

Egy gyakorlatias élő workshop szolgáltatás alapú vállalkozóknak a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már csak pár hely maradt. Ne maradj le!

Jelentkezési határidő:

00
nap
00
óra
00
perc
00
mperc

Mi vár rád ezen a 4 órás workshopon?

kitti 2022 095 mod

Könnyen érthető szakmai tartalom és használható tudás

Így garantálom, hogy ne a promóciós mappádban porosodó anyag legyen belőle, hanem valóban eljusson hozzád a szükséges tudás. Soksok példát hozok, hogy könnyebben tudd a saját vállalkozásodra vonatkoztatni.

Végigmegyünk 3 területen (szövegezés, design+felhasználói élmény és technikai), és bemutatom azt a 17 hibát, amiknek a kijavításával a leggyorsabban tudod növelni a weboldalad teljesítményét.

socialsquares additionaldesktops10 2

Gyakorlati feladatok az azonnali változásért

A halogatás a tett halála, úgyhogy hozok feladatokat, amikkel már a helyszínen elkezded a megvalósítást. Csak füzetre, tollra és a telefonodra lesz hozzá szükség. Nyugi, laptopot nem kell hoznod, és nem vizsgáztatlak weboldal szerkesztésből.

Olyan hasznos feladatokat hozok, mint például honnan tudhatod egészen pontosan, mire gondol az ideális ügyfeled, mik a fájdalompontjai, milyen szavakkal tudsz betalálni nála, és mindezt hogyan használd fel a marketingedben?

stationery styled stock photography for overlaying stationery de

Networking és ingyen promó jófej vállalkozók között

Hozzád hasonló tudatos és felelősségteljes vállalkozóval együtt, sőt az ő példáikon keresztül fogsz tanulni. Lesz lehetőség egy kis ismerkedésre is, és megoszthatod, hogy kinek miben tudsz segíteni (ezzel az egyik feladatot is gyakorolhatod).

A kis létszám garantálja, hogy mindenkire oda tudok figyelni, és személyre szabottabb élményt, a te témádhoz illeszkedő ötleteket kapsz. Lesznek csoportos feladatok is, ahol a többiektől fogsz kapni új nézőpontokat a saját vállalkozásodra.

Mit mondanak rólam, akiknek már segítettem?

5/5

Kittivel együtt dolgozni egy élmény. Pontos, precíz, iszonyú jó ötletei vannak, és azt a kibogozhatatlan gondolathalmazt ami a fejemben volt a weboldalammal kapcsolatban rendszerbe foglalta. A végeredmény pedig felülmúlta a képzeletemet. Nagyon sok szeretettel ajánlom!

Szőke Eszter

5/5

Sokkal többet kaptam, mint amennyibe került, ezt üzenem azoknak, akiket az árak tartanának vissza. Nem ügyfélként, hanem emberként vehettem részt a precízen kidolgozott folyamatban. Nagyon kreatív és abszolút személyre szabott lett a honlap, sokat dobott a vállalkozásom színvonalán.

Schmidt Judit

5/5

Egy kívülálló nem tudja mennyi féle terület fontos, és nem tudja miket lehet kihozni a dolgokból. Kitti ötletei és proaktivitása adja meg az igazi nagy különbséget közte és mások között. Hálás vagyok mindenért! Köszönöm!

Hajdu Krisztina

Az ár tartalmazza

Minden finomság a rendelkezésedre áll a fókuszált munkához

 • házi péksütemény válogatás
 • mini sajtos pogácsa
 • teljes kiőrlésű tönköly ropogós sajtos ízben
 • mini szendvics (füstölt lazacos, Serrano sonkás, Ungherese szalámis és vegetáriánus padlizsánkrémes feltétekkel. Kérhető laktóz- és gluténmentes verzióban is)
 • mini gyümölcssaláta (glutén- és laktózmentes)
szg 9740
szg 9625

Technikai tudnivalók

Hogyan fog telni az esemény?

Itt találkozunk

A helyszín: a csodálatos és inspiráló Villa Bagatelle Budapesten

A Villa Bagatelle második emeletén található Kék Salonban leszünk. A bejáratnál mondd, hogy a workshopra érkeztél és eligazítanak.

1. lépés

Jelentkezz a lenti űrlapon

Az adataid és az esetleges étrend igényeid feltüntetése után a fizetéssel tudod lefoglalni a helyedet a workshopra.

2. lépés

Találkozunk a workshopon

Én biztosítom a helyszínt, az enni- és innivalót (igeen, korlátlan mennyiségű kávé is lesz), te hozd magadat, a jókedvedet, füzetet és tollat.

3. lépés

Megvalósítás

A workshopon már elkezded a megvalósítást a feladatokkal, plusz megkapod a teljes előadás diáit és készülök nyomtatott checklistákkal is.

Várlak szeretettel

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - élő kiscsoportos workshop

Az ár tartalmazza:
 • Szakmai előadás gyakorlatias és könnyen érthető megközelítéssel, sok példával
 • Az előadás teljes diáinak kiküldése az eseményt követően
 • Megvalósítást támogató feladatok a helyszínen
 • Korlátlan italcsomag a fent részletezett tartalommal
 • Prémium ételcsomag a fent részletezett tartalommal
 • Networking és ingyen reklám lehetőség

Jelentkezési határidő:

00
nap
00
óra
00
perc
00
mperc

Zéró kockázat

Elégedettségi garanciát is adok, annyira biztos vagyok benne, hogy hasznos lesz!

Az ügyfeleimet az évek során számtalan szép sikerhez segítettem hozzá (átlagon felüli konverzió, 26 milliós bevezető kampányok, milliókat hozó havi passzív jövedelem, tele naptárak és várólisták, kicsattanó önbizalom), hogy magabiztos vagyok abban, amit csinálok és képviselek.

Ha úgy érzed, hogy nem tanultál semmi hasznosat, amit kamatoztathatsz a saját vállalkozásodban, és a workshop után 2 napon belül jelzed ezt nekem, akkor én visszautalom a jelentkezési díjadat.

5/5

150%-ot vagy még többet kaptam. Szakmailag, végtermékben és – ami nekem nagyon fontos, hogy – emberileg is rengeteget kaptam a közös munkától. Végig éreztem, hogy minden egyes eleme fontos számodra, és hogy én is fontos vagyok számodra. Nem csak a vállalkozást, hanem az embert is segíted a sikeresebb szakértővé válás folyamatában. Egy komplett vevőszerző rendszert, marketing alapokat kaptam és annyi infót, ötletet, amivel akár fél éven át is működhetek.

Koncsek Krisztina

5/5

A munkánk teljes egésze túlszárnyalta az elképzeléseimet. A célom az volt, hogy készüljön egy profi, jól átgondolt weboldal, de ennél sokkal többet kaptam.

Fuller Bianka

Maradtak még kérdéseid?

Sokat tudsz hasznosítani az előadásból akkor is, ha még nincs weboldalad. Felkészülten vághatsz majd bele a projektbe, és ha kiszervezed valakinek a weboldalkészítést, akkor pontosan tudni fogod, mit kérj tőle.

Az előadás első és egyben legfontosabb része olyan hibákat és megoldásukat sorakoztat fel, amit nemcsak a weboldaladnál, hanem az egész marketingedben, kommunikációdban és értékesítési beszélgetéseidben is kamatoztathatsz. Szóval mindenképpen megéri eljönni.

Még ha te nem is értesz a weboldalakhoz, legalább egészen pontosan fogod tudni, hogy ha kiszervezed a feladatokat, mit is kérj a webestől.

Mivel a létszámot előre le kell adnom és ki kell fizetnem, ezért lemondás esetén a befizetett jelentkezési díj nem jár vissza.

Fizetni bankkártyával tudsz az oldal alján, a Stripe biztonságos rendszerén keresztül.

Ha további kérdésed van, írj nekem bátran a hello@bekekitti.hu email címre.

social squares

Jelentkezés

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.