Weboldal Wellness csomag

Leveszem a terhet a válladról, és gondoskodom helyetted arról, hogy a weboldalad folyamatosan egészséges és biztonságos legyen.

Te csak foglalkozz a vállalkozásoddal, az időrabló karbantartási feladatokat pedig bízd rám.

Tudtad, hogy a weboldalad az átadás után kezdi meg az igazi életét?

A honlapod olyan, mint az otthonod: folyamatos törődést igényel, bizonyára gyakran takarítod, vannak heti szintű feldataid, és van pár szezonális elintéznivaló. Nem is beszélve a pár évenkénti kisebb-nagyobb felújításról.

Sajnos nem lehet azt mondani, hogy egy weboldal csak elvan, és nem kér enni. 

Pláne, hogy azért hoztuk létre, hogy pénzt termeljen neked, és a legügyesebb kollégádként helyetted értékesítsen 0-24-ben.

kitti 2022 086 min

Van még pár érvem:

Mivel tudom, hogy te egy elfoglalt vállalkozó vagy, megalkottam a neked való segítséget:

Időspórolás idegeskedés nélkül a havidíjas weboldal karbantartási csomaggal

Naprakész weboldal

A WordPress, sablon és bővítmények rendszeres frissítése és hiba esetén azok kijavítása, ezáltal a honlapod egészséges és jól funkcionáló marad.

Biztonság

Spam, malware és gonosz hackerek elleni védelem, 0-24 ellenőrzés alatt. Az óvintézkedések segítenek elkerülni a bajt és jeleznek, ha gyanús tevékenységet látnak.

Support

Mindig lesz hová fordulnod, ha problémába ütköztél, hibát tapasztalsz, kérdésed lenne vagy a weboldaladon módosítás szükséges. Nem lesz soha elhanyagolva a weboldalad.

0-24 monitorozás

Folyamatosan ellenőrzöm, hogy a weboldalad elérhető-e a potenciális vásárlók számára, és ha esetleg offline, arról azonnal riasztást kapok megteszem a szükséges lépéseket.

Biztonsági mentés

Visszaállítási pontok mentése több helyen a weboldalnál szükséges rendszerességgel, így nem kell aggódnod a weboldalad sérülékenysége miatt.

Prémium bővítmények

Amíg a havidíjas ügyfelem vagy, én állok helyetted számos prémium szoftvert, így ezekre nem kell már költened és a licenszeid mindig rendben lesznek.

1. lépés

Jelezd nekem emailben

Ha szimpatikus, amit fentebb olvastál és szeretnéd tőlem kérni a karbantartást, akkor először jelezd nekem emailben.

2. lépés

Karbantartási szerződés

Ezután elkészítem a karbantartási szerződés tervezetet, átnézed jó alaposan, és ha nincs kérdésed, aláírod.

3. lépés

Előfizetés elindítása

A szerződést követően az előfizetést itt, az oldalamon tudod majd elindítani bankkártyás fizetéssel, és onnantól automatikusan levonja minden hónap 1. napján. Emiatt majd a pénztár oldalon időarányosan számított összeget fogsz látni.

Alap weboldal: 20.000,-Ft/hó

Webshop: 40.000,-Ft/hó

Miért drágább a webshopos oldal?

  • Sokkal több és komolyabb tesztelési folyamat szükséges minden frissítés után
  • Több biztonsági mentés készül, hiszen itt nem elég a napi 1, sokkal indokoltabb a 4 óránkénti teljes mentés, hogy ne veszíts el vásárlásokat
  • Bonyolultabb a rendszer, több bővítménnyel, így lényegesen nagyobb odafigyelést igényel

Mivel egy webshopos, oktatási vagy előfizetéses rendszer esetében közvetlenül a weboldaladon keresztül generálódik a bevétel, ezért ha nem tartod rendben, annak súlyosabb következményei vannak, mintha csak egy bemutatkozó oldalad van, ahol max. annyi történik, hogy nem működik a kapcsolati űrlap.

Gyere te is!

Hogyan NE veszítsd el a látogatókat a weboldaladon? - online workshop

Egy gyakorlatias workshop a weboldalad teljesítményét rontó hibák kijavításáról, hogy a marketingbe fektetett erőfeszítésed, időd és pénzed megtérülőbb legyen.

Már majdnem megvagyunk... 85%

Írd be a neved és email címed, én pedig máris küldöm a segédletet.